Blogi

Armstrong One - Giant leap for marketing

Asiakkaan media- ja ostokäyttäytymisen pirstaloituessa päivä päivältä yhä enemmän markkinoinnin vaikeuskerroin kasvaa. Polttavin kysymys on, miten saada asiakkaalle relevanttia tietoa oikea-aikaisesti asiakkaan käyttämään kanavaan. Vastaus löytyy yleensä datan ja markkinoinnin automaation hyödyntämisestä.

Perinteisesti markkinoinnin automaatioratkaisun käyttöönotto täydennettynä asiakaskommunikaatiota palvelevalla analytiikalla on haastava projekti. Nyt markkinointi on astunut uudelle aikakaudelle. Tarjolla on ketterä pilvipalveluratkaisu Armstrong One, jossa ennustava analytiikka on integroitu ylikanavaiseen markkinoinnin automaatiotyökaluun. Asiakasyritys saa palvelun käyttöönsä muutamassa viikossa. Näin dataan ja analytiikkaan pohjautuvan asiakasdialogin voi aloittaa ilman työläitä IT-projekteja ja kalliita investointeja.

Valmiina 24 asiakaspolkua

Asiakkaiden yksilöllisistä tarpeista lähtevän markkinoinnin käyttöönotto on helppoa. Armstrongissa on valmiina 24 asiakaspolkua, joista asiakasyritys voi valita liiketoimintaansa parhaiten tukevat palvelut. Kasvattaisivatko myyntiä eniten esimerkiksi Hylätty ostoskori, Vakio-ostoksen täydennystarjous ja Ristiinmyynnin aktivointi –valmiskonseptit?

Armstrong One –ratkaisun yksi ehdoton etu asiakasyrityksen kannalta on palvelun hinnoittelu. Palvelusta maksetaan käytössä olevien konseptien ja loppuasiakkaiden määrään perustuvaa kuukausimaksua. Pienimmillään palvelun saa käyttöönsä reilulla 3000 € kuukaudessa. Joten kokeilemaan pääsee pienelläkin budjetilla.

Kolmikanta mahdollistaa loikan

Armstrong One –markkinoinnin automaatiopalvelun takana on vahvaa osaamista. Ratkaisun pohjana on IBM:n PCI eli Predictive Customer Insight. PCI hyödyntää tehokkaasti verkko-, kivijalka- ja tilastodataa eri muodoissaan. Analytiikan mallinnuksen on tehnyt suomalainen analytiikkatalo Houston Analytics. Markkinoinnin automaatioratkaisun taustalla on puolestaan tanskalainen markkinointiautomaatiotalo Agillic. 1 + 1 + 1 on tässä tapauksessa selvästi enemmän kuin 3.

http://houston-analytics.com/palvelut/armstrong-one/

http://www.armstrongone.io/

https://www.youtube.com/watch?v=k_05WPqP4QQ&t=25s