Blogi

Distence ja Houston Analytics yhteistyöhön – Teollinen IoT kohtaa tekoälyn

Houston Analyticsin ja Distencen yhteistyö mahdollistaa teollisille valmistajille helpon keinon siirtää toimintoketjunsa kertaheitolla tekoälyn ja alustatalouden aikakaudelle. Teolliset valmistajat voivat hyödyntää yhteistyön mahdollistamaa tiedon keruuta ja käyttämistä läpi koko toimintoketjunsa.

Distence on suomalainen älykkääseen teollisen internetin teknologiaan keskittynyt yritys, joka tarjoaa end-to-end -ratkaisuja teollisuuden koneiden ja laitteiden digitalisointiin ja niiden yhdistämiseen yrityksen liiketoimintaprosesseihin. Houston Analytics puolestaan tarjoaa yrityksille ennakoivan analytiikan, keinoälyn ja tiedolla johtamisen ratkaisut palveluineen.

”Nyt Distencen valmistavat terminaalit yhdistettynä meidän pilvipohjaisiin analytiikkapalveluihin tekevät siirtymisen IoT:n digitaaliaikakaudelle entistäkin helpompaa. Markkinoilla on selvä aukko tämän tyyppiselle kokonaispalvelulle”, Houston Analyticsin CEO Antti Syväniemi toteaa.

Hyödyntämällä Distencen teknologiaa tuotteen digitalisoinnissa ja lisäämällä laitteiden tuottamaan tietoon oppivia työkaluja teolliset valmistajat voivat vastata oman toimialansa digitaaliseen murrokseen. Erityistä Distencen ja Houston Analyticsin yhteisessä tarjoamassa on lähestymistapa, jossa sensoreilta kerättävää tietoa prosessoidaan tehokkaammin ja nopeammin kuin perinteisillä menetelmillä. Näin on mahdollista luoda uusia käytäntöjä, synnyttää lisäarvoa ja myös kokonaan uutta liiketoimintaa.

”Pohjoismaissa on merkittävää osaamista tällä alueella. Yhdistämällä voimamme pystymme luomaan toisillemme ja ennen kaikkea teollisille valmistajille paremmat edellytyksen menestyä digitaalisessa ajassa”, Distencen CEO Kim Korhonen korostaa.

www.distence.fi