Blogi

EIT Digital etsii jälleen Euroopan parhaita digiyhtiöitä – Houston Analytics finaaliin

Euroopan johtava avoin innovaatio-organisaatio ja yrittäjyyskoulutuksen tarjoaja EIT Digital etsii jälleen Euroopan parhaita digitaalisia kasvuyrityksiä. Haussa on yrityksiä, joiden tarjoamaan kuuluu niin sanottuja Deep-tech-innovaatioihin perustuvia tuotteita tai ratkaisuja.

Houston Analytics Digital Industry –sarjassa finaaliin

Vuodesta 2014 EIT Digital Challenge –kasvuyrityskilpailu on motivoinut jo yli 1400 yritystä Euroopan unionin jäsenmaista kisaamaan paremmuudesta haastavassa kilpailussa ja näin saamaan lisävauhtia yritystoimintaansa. Useimmat palkituista yrityksistä ovat kehittyneet kansainvälisesti menestyviksi yrityksiksi.

- Kansainväliset kasvuyritykset tarvitsevat vahvaa erikoisosaamista asiakkaiden ja rahoituksen löytämisessä. Me autamme Deep tech –yrityksiä erinomaisen euroopanlaajuisen liiketoiminta- ja teknologiaekosysteemin kautta solmimaan kasvua tuovia sopimuksia”, EIT Digital Suomen johtaja Marko Turpeinen kertoo.

Houston Analytics on valittu viiden Digital Industry –sarjan finaaliin päässeen yrityksen joukkoon. Finaali pidetään Eidhovenissa Alankomaissa 29. marraskuuta, jossa finalistit pääsevät pitchaamaan menestyskonseptinsa arvovaltaiselle tuomaristolle. Houston Analytics myös osallistuu omalla standillä tilaisuuden yhteydessä järjestettävään Innovation Day of EIT Digital –tapahtumaan.

- Olemme kasvuhakuinen, kansainvälistyvä, digiaikakauden innovaatioyritys. Oli siten luontevaa hakea mukaan EIT Digital Challenge –kasvuyrityskilpailuun. Hienoa, että pääsimme finaaliin. Uskon, että menestys tässä kisassa vauhdittaa uusien kontaktien, tilaisuuksien ja markkinointikanavien muodossa kansainvälistymistämme, Houston Analyticsin CEO Antti Syväniemi sanoo.