Blogi

Growth to USA 2018 – Houston Analytics hakee kasvua USA:sta

Growth to USA on ohjelma kasvunälkäisille suomalaisille yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita laajenemaan USA:n markkinoille. Houston Analytics on valittu 15 yrityksen edelläkävijäjoukkoon, jotka pääsevät mukaan paitsi USA:n markkinoille orientoiviin workshopeihin myös ensi tammikuussa toteutettavaan potentiaalisten asiakasyritysten tapaamiskierrokseen.

- Meidän palvelumme ovat monistettavissa kaikkialle digitaaliseen maailmaan. USA:n markkinoilla on meille paljon myyntipotentiaalia, mutta myös mahdollisuuksia verkostoitua ja luoda täysin uusia liiketoimintamalleja. Hienoa, että pääsimme mukaan Growth to USA -ohjelmaan. Uskon, että ohjelman avulla saamme oikaistua pahimpia mutkia matkalla, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi hehkuttaa.

Growth to USA 2018 –ohjelman järjestäjä Kasvun Roihu toteuttaa ohjelman nyt neljättä kertaa. Tänä vuonna ohjelmaan haki mukaan yli 40 yritystä. Ohjelman partnereina on alansa kärkijoukkoa kuten Nasdaq Finland, Marsh, Boardman 2020 ja vainu.io. Partneriverkosto tarjoaa paitsi vahvaa osaamista myös muuta lisäarvoa esimerkiksi joidenkin osallistujien logot saavat näkyvyyttä Nasdaqin videotaululla Times Squarella New Yorkissa ensi vuoden lokakuussa.

- Tällä hetkellä Houston Analyticsin markkina on Pohjoismaiden lisäksi UK. Keväällä pääsy Forresterin Customer Analytics Services Providers 2017 –raporttiin, joka asemoi meidät maailmanlaajuisesti merkittävimpien analytiikan palveluntarjoajien joukkoon, yhdessä IBM:n New Business Partner Europe-palkinnon kanssa osoittavat, että meillä on kyvykkyydet ja mahdollisuudet mihin tahansa markkinaan, Syväniemi vakuuttaa.