Blogi

Houston Analytics ja Ratkaisutoimisto 3KK solmivat yhteistyösopimuksen

Liiketoiminnan kehittäminen vaatii jatkuvasti enemmän analytiikan ja tietojärjestelmien osaamista ja hyödyntämistä. Usein ongelma on, että yritys ei tiedä, mitä kaikella informaatiolla voi tai saa tehdä. Yritykseltä voi puuttua myös riittävää osaamista hankkeiden läpivientiin. Houston Analyticsin ja Ratkaisutoimisto 3KK:n yhteistyö tuo ratkaisun tähän haasteeseen.

- Kun yrityksen johto tarvitsee apua toimintojen kehittämiseen ja projektien läpivientiin, Ratkaisutoimisto 3KK:n osaajat auttavat nopeasti ja varmasti. Asiakkaan liiketoiminnan todelliset kipupisteet saadaan entistä paremmin esille yhteistyömme avulla. Pääsemme oikeaan ajoitukseen, vaihtoehtoisiin toimintamalleihin – ja ennen kaikkea, voimme mallintaa tulevaisuutta, Pro Cio Oy:n toimitusjohtaja Mikko Paalasmaa hehkuttaa.

Ratkaisutoimisto 3KK on markkinointinimi vuonna 2010 perustetulle Pro Cio Oy:lle, jonka arvoihin kuuluu luottamus ja nopeat tulokset. Arvot sopivat hyvin yhteen Houston Analyticsin periaatteiden kanssa:

- Meille yhteistä Ratkaisutoimisto 3KK:n kanssa on ketterä kulttuuri, toiminnan joustavuus, aito asiakaskeskeisyys, läpinäkyvyys ja mitattavuus. Toimintamallimme ei edellytä asiakasyritykseltä isoja investointeja tai henkilöstöresursseja vaan ennen kaikkea rohkeutta lähteä kehittämään liiketoimintaa kohti tiedolla johtamisen aikakautta, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi kommentoi yhteistyön puitteita.

Houston Analyticsin ja Ratkaisutoimisto 3KK:n yhteistyö merkitsee laaja-alaista osaamista, kattavia palvelukokonaisuuksia ja siten merkittävää lisäarvoa asiakkaalle.

https://www.procio.fi