Blogi

Houston Analytics Saksalais-Suomalaisen kauppakamarin jäseneksi

Houston Analytics elää voimakasta kansainvälistymisen aikaa. Tällä hetkellä markkina-alueena on Pohjoismaat ja UK. Liittyminen Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin jäseneksi on luonteva askel kohti Saksan mittavia markkinoita.

- Tarjoamme yrityksille ennakoivan analytiikan, keinoälyn ja tiedolla johtamisen ratkaisut palveluineen suoraan pilvestä. Tämä minimoi asiakasyritystemme osalta kustannukset ja riskit. Siksi uskon, että ratkaisuillemme on Saksassa kysyntää. Jäsenyys Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin kanssa lisää tunnettuuttamme ja auttaa meitä löytämään konkreettisia liiketoimintamahdollisuuksia, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi kommentoi.

Houston Analyticsin kannalta jäsenyyden tekee erittäin kiinnostavaksi saksalais-suomalainen digikumppanuushanke, jonka halutaan toimivan autobaanana Saksan digimarkkinoille. Saksalais-Suomalainen Kauppakamari, Saksan teollisuus- ja kauppakamarien kattojärjestö DIHK, Keskuskauppakamari ja Teknologiateollisuus ry käynnistivät digikumppanuushankkeen vuonna 2016. Monivuotisen hankkeen tavoitteena on auttaa suomalaisia yrityksiä Saksan valtaville digimarkkinoille tuomalla molempien maiden yrityksiä saman pöydän ääreen. Houston Analytics haluaa olla aktiivisesti mukana näissä tapaamisissa rakentamassa pitkäkestoisia asiakassuhteita.

http://digipartnerschaft.fi/de/industrie-4-0/