Blogi

Houston Analytics voitti IBM Choice Award for High Performing New Business Partner, Europe -palkinnon

Houston Analytics, IBM:n Premier Business Partner analytiikassa, voitti 2017 IBM Choice Award for High Performing New Business Partner, Europe -palkinnon. Palkinto jaettiin IBM:n PartnerWorld Leadership -konferenssissa Las Vegasissa Yhdysvalloissa. Se on tunnustus IBM-pohjaisten ratkaisujen laaja-alaisesta, menestyksekkäästä soveltamisesta palvelemaan yhteisten, eri toimialoja edustavien asiakkaiden tarpeita.

IBM Choice Award huomioi IBM:n liiketoimintakumppaneita, jotka erinomaisella toiminnallaan ja sitoutumisellaan ovat synnyttäneet IBM-pohjaisten ratkaisujen avulla monipuolisesti merkittävää lisäarvoa liiketoiminnalle. IBM valitsee vuosittain eri kategorioissa ja maantieteellisillä alueilla voittajat, jotka ovat tunnettuja erinomaisista asiakassuhteistaan.

- Haluan onnitella Houston Analyticsia IBM Choice Award for High Performing New Business Partner, Europe -palkinnon voitosta, Marc Dupaquier, general manager, IBM Global Business Partners,sanoo. Choice Awardin voittajat ovat yhteisten asiakkaittemme luotettuja asiantuntijoita, jotka osoittavat vahvaa toimialaosaamista ja omistautumista tukemalla asiakkaita lisäarvon luonnissa sekä kognitiiviselle aikakaudelle siirtymisessä.

- On hienoa saada IBM Choice Award -palkinto, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi kommentoi. Se on osoitus, että olemme tehneet asioita oikein.

- Kognitiivisella aikakaudella lähes kaikki yritykset näkevät edistyneen analytiikan mahdollisuudet liiketoiminnalleen, mutta kokevat hyötyjen käytäntöön viemisen haasteelliseksi. Houston Analyticsin menestyksen ja nopean kasvun takana on toimintamme ydin: tuomme analytiikan tehostamaan asiakkaamme prosesseja ja näin kasvattamaan tulosta. Olemme paketoineet analytiikan palveluiksi, joiden käyttöönotto tuo välitöntä lisäarvoa yritykselle, Syväniemi jatkaa.

Houston Analytics on ennustavan analytiikan, optimoinnin ja tiedolla johtamisen edelläkävijä. Yli 200 vuoden yhteen laskettu kokemuksemme tekee meistä yhden edistyneen analytiikan kokeneimmista tiimeistä maailmassa. Asiakkaamme edustavat laaja-alaisesti eri toimialoja, kuten vähittäiskauppaa, rahoitusta, teleliikennettä, mediaa, kulutushyödyketeollisuutta ja raskasta teollisuutta. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa, Kööpenhaminassa ja Lontoossa.

Lisää ajatuksia tiedolla johtamisesta löytyy Antti Syväniemen yhdessä Tuulikki Markkulan kanssa kirjoittamasta kirjasta ”Analytiikkamatka datasta tietoon ja tiedolla johtamiseen”, kustantaja Liikekirjat.

Lisätietoa 2017 IBM Choice Awards -voittajista: https://www304.ibm.com/partnerworld/wps/servlet/ContentHandler/pw_com_prb_beacon.

IBM PartnerWorld -ohjelma tarjoaa IBM:n liiketoimintakumppaneille markkinointi- ja myyntiresursseja, koulutusta, sertifikaatioita ja teknistä tukea auttaakseen heitä kasvattamaan myyntiä ja uusia markkinamahdollisuuksia. Lisätietoa löydät täältä: http://www.ibm.com/partnerworld.

https://www.youtube.com/watch?v=F6jsOLDlPW0&feature=youtu.be