Blogi

Houston Analyticsille Microsoftin Gold partneruus

Houston Analytics on saavuttanut Microsoftin Data Analytics Gold ja Data Platforms Gold -kompetenssit. Kyseessä on korkein Microsoftin myöntämä tunnustus ja siten osoitus vahvasta osaamisesta toteuttaa asiakkaan liiketoimintaa tukevia ratkaisuja tiedolla johtamisen aikakaudella.

- Olemme analytiikkatalo, jonka tarjonnan keskiössä ovat ennakoiva analytiikka, tiedolla johtaminen ja erilaiset keinoälyratkaisut pilviratkaisuineen ja palveluineen. Microsoftin Azuren pilvipalveluratkaisut tuovat loistavan pohjan asiakkaille räätälöityihin ratkaisuihin ja palveluihin. On hienoa, että pääsimme Microsoftin Gold-tason partneriksi, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi toteaa.

Houston Analyticsin ydinosaaminen on datalähtöisten ratkaisujen tuottaminen ja tuotteistaminen. Liiketoiminnan kivijalkana on tällöin parhaat pilvipalveluratkaisut ja huippu analytiikka.

Digitaalinen murros ja tekoälyn nopea kehittyminen tuo ennakkoluulottomille edelläkävijöille paljon mahdollisuuksia kehittää täysin uusia liiketoimintamalleja ja/tai parantaa nykyisten prosessien tuottavuutta. Houston Analytics on yhteistyökumppaniensa kanssa aktiivisesti mukana tässä kehityksessä ja valmis tarttumaan uusiin, haastaviin mahdollisuuksiin yhdessä asiakkaiden kanssa.