Blogi

Houston Analyticsin ja Intiton yhteistyö vie talousohjauksen uudelle aikakaudelle

Houston Analytics ja talousohjauksen asiantuntijayritys Intito vastaavat yhteistyöllä ajan kuumaan haasteeseen: Yritysmaailmassa on siirrytty pysyvästi stabiilista ympäristöstä jatkuvasti muuttuvaan maailmaan. Toimialasta riippumatta päätöksenteon tarve on nopeutunut ja tullut haasteellisemmaksi - tarvitaan reaaliaikaista, luotettavaa, analysoitua tietoa. Perinteiset talousosaston kerran kuukaudessa tuottamat katsaukset ovat syntyessään vanhentuneita peräpeilinäkymiä.

- Haluamme tuottaa asiakkaillemme raudanlujaa palvelua automatisointihankkeisiin. Siksi Houston Analytics on meille optimaalinen kumppani, Intiton toimitusjohtaja Kristian Lahtinen hehkuttaa.

Talouden suunnittelu merkitsee tänä päivänä yhä yleisemmin tulevaisuuden ennustamista. Laaja-alainen datan keräys, hallinta ja jäsentely ei onnistu enää kovimmaltakaan talouden ammattilaiselta. Tarvitaan automatiikka ja analytiikkaa.

Uudet työkalut mahdollistavat suurempien ja monipuolisempien datamassojen keräyksen ja hyödyntämisen. Edistynyt, ennustava analytiikka löytää monimutkaisten muuttujien välisiä suhteita ja avaa näkymää tulevaisuuteen. Kun tieto laajenee historiatiedosta tulevaisuuden näkymiin, talouden ammattilaiset voivat jättää rutiinityöt ja keskittyä oleellisempaan: eri liiketoimintavaihtoehtojen analysointiin ja suunnitteluun.

- Uskon, että yhteistyömme Intiton kanssa osoittaa sen, mitä hyvällä verkostoitumisella voidaan saada aikaan. Intiton talouden rautaiset ammattilaiset ja meidän analytiikan huipputiimimme voi yhdessä tarjota yritysten taloushallinnolle kokonaisvaltaista palvelua, jota ei ole saatavissa mistään muualta. Yhdessä raivaamme tietä kokonaan uudelle, tulevaisuuteen suuntautuneelle taloushallinnon aikakaudelle, Houston Analyticsin toimitusjohtaja Antti Syväniemi kommentoi.

Lisätietoja yhteistyöstä löydät oheista linkistä

http://fi.on-channel.com/acton/fs/blocks/showLandingPage/a/19201/p/p-0014/t/page/fm/1