Blogi

Kaipaatko datan käsittelyyn ketteryyttä?

Dataa kerääntyy kiihtyvällä vauhdilla organisaation käytössä oleviin sisäisiin ja ulkoisiin järjestelmiin, joista ne tulisi saada sujuvasti tukemaan liiketoiminnan päätöksentekoa. Datan moninaisuus on kuitenkin haaste, joka käytännössä jokaisen tiedon rikastamisprojektin yhteydessä aiheuttaa harmaita hiuksia ja sydämen tykytystä. Tuntuuko tutulta?

Yksi toimiva vastaus, joka mahdollistaa monenlaisten datavirtojen ketterän keräyksen ja synkronoinnin, on Houston Analyticsin Analytiikkatehdas. Se tarjoaa alustan uusille liiketoimintapalveluille ja poistaa organisaatiolta infrastruktuurin hallinnan ja ylläpidon työt. Palvelu on pilvipalvelupohjainen, kustannustehokas palvelutuote, joka mahdollistaa analytiikan lisäksi myös reaaliaikaisen vuorovaikutuksen ja AI tuomisen liiketoimintaan. Eli hyvin toimiva moneen tarpeeseen.

General Electricin pitkäaikainen hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Jack Welch on joskus on joskus osuvasti sanonut, että meillä on vain kahden tyyppistä kilpailuetua: oppia asiakkaasta nopeammin kuin kilpailija tai kääntää asiakkaan tarpeet asiakkaan paremmaksi palveluksi nopeammin kuin kilpailija.

Fredman Group on tämän oivallisesti oivaltanut. Alansa edelläkävijän visiona on tavoitella täydellistä keittiötä ja taistella parhaiden makujen puolesta. Heidän uuden Chefstein ammattikeittiöiden kokonaispalvelumallin tavoitteena on luoda tietoon perustuvia älykkäitä ympäristöjä. Chefstein on siten keittiöiden analytiikkakumppani, jonka kivijalka on Houston Analyticsin Analytiikkatehdas. Lisää tietoa Chefsteinista löydät alla olevasta linkistä.

Chefstein on hyvä osoitus siitä, miten ketterällä datan käsittelyllä voidaan paitsi parantaa palvelua myös luoda täysin uutta liiketoimintaa. Jätä siis datan keräily ja synkronointimurheet meidän ratkaistaviksi ja näe datan mahdollisuudet