Blogi

Koko IoT-ekosysteemi saman katon alla

Arrow IoT Summit 2018 tuo yhteen yritykset, huippupuhujat ja asiantuntijat keskustelemaan ja kehittämään esineiden internetiä Suomessa. Tapahtuma tuo esille eri aloilta valikoitujen inspiroivien esimerkkien ja kokemusten lisäksi alan parhaat IoT-teknologiat ja tekijät. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijoiden näkemyksiä IoT:n ajankohtaisimmista trendeistä sekä kansainvälisiä keynote-puhujia. Mukana on myös ”start-up village”, jossa liiketoimintansa IoT:n avulla luoneet yritykset kertovat omista projekteistaan ja kokemuksistaan IoT-polulla. Tapahtuman yhteyteen on mahdollista sopia 1-to-1 tapaamisia Brella-verkostoitumispalvelun avulla.

Cloud & AI klo 10.30 Houston Analytics

Paikalla taphtumassa myös Houston Analytics. CEO Antti Syväniemen on puheenvuoro Tracillä Cloud & AI otsikolla Kehittyneen analytiikan ja tekoälyn vallankumous on täällä! Miksi ”teollinen” lähestymistapa tarvitaan maksimaalisen arvon tarjoamiseksi.

Maksuton tapahtuma on tarkoitettu liiketoimintapäättäjille, kehitystoiminnan johtajille, sekä muille IoT:sta kiinnostuneille liike-elämän vaikuttajille.

Aika: 31.5.2018

Paikka: Scandic Helsinki Aviacongress

Ilmoittautuminen: https://www.iotsummit.fi

Nähdään standillämme. Tervetuloa!