Blogi

Kumppanuus auttaa menestymään

IBM PartnerWorld Finland –tapahtumassa Pedabin markkinointijohtaja Amy Skogberg haastatteli Houston Analyticsin toimitusjohtajaa Antti Syväniemeä IBM 2017 IBM Choice Award –palkinnon synnyttämistä fiiliksistä.

- Meidän missio on tuoda analytiikka arkeen ja tehdä tiedolla johtamisesta helppoa. Tiesimme, että missiomme on huikea. Se edellyttää, että paketoimme monimutkaiset teknologiat helppokäyttöisiksi palveluiksi. Nyt palvelupakissamme on laaja valikoima pre-built-palveluita eri toimialoille suoraan pilvestä. Pilvipalveluiden ansiosta markkina-alueemme on koko maailma, Antti Syväniemi hehkuttaa.

- Menestyksemme on osoitus kumppanoitumisen voimasta: IBM ja Pedab ovat alusta alkaen olleet merkittäviä kumppaneita, joiden apu oli etenkin yrityksemme alkumetreillä ja nyt kansainvälistyessämme erittäin tärkeää, Antti jatkaa.

Vaikka Amyn ja Antin keskustelu kulki pääsääntöisesti tietopohjalla, vahvoja havaintoihin perustuvia mittareitakaan ei keskustelussa unohdettu. Perinteisesti tiedämme, että naisten hameenhelman noustessa talous nousee. Mutta ainakin allekirjoittaneelle oli uutta, että nousukauden voi ennustaa myös naisten saappaanvarsien pitenemisestä. Talouden nousukausi on nyt todistetusti alkanut: Amyn saappaanvarret kiipesivät reilusti yli polvien kurkottaen kohti lyhentynyttä hameenhelmaa.